Giant Store Slager

Rondgang 1039408 MC Assen

Giant Store Slager

Rondgang 103 9408 MC Assen
www.giantstore-slager.nl
info@giantstore-slager.nl
0592-869697

Van harte welkom bij Giant Store Slager.

Hier vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stads fietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak.

Ons team van Giant Store Slager staat maandag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loopt gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.

Graag tot ziens!

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00
tot
18:00
Woensdag
09:00
tot
18:00
Donderdag
09:00
tot
18:00
Vrijdag
09:00
tot
18:00
Zaterdag
09:00
tot
17:00
Zondag
Gesloten

foto impressie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram