Vaart Welzijn

Vesteplein 59408 ME Assen

Vaart Welzijn

Vesteplein 5 9408 ME Assen
www.vaartwelzijn.nl
kloosterveen@vaartwelzijn.nl
088-1230999

Vaart Welzijn

Vaart Welzijn is de welzijnsorganisatie van Assen en zet zich lokaal en dichtbij in voor het welzijn van inwoners van de gemeente Assen. Onze medewerkers bieden jou ondersteuning en hulp bij verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, financiën, opvoeden en opgroeien, (vrijwilligers)werk en meedoen en mantelzorg. Daarnaast maken we met inwoners concrete plannen om de leefbaarheid in de buurt en de wijk te vergroten.

Vaart Welzijn heeft zes buurtteams: Assen-Oost, Baggelhuizen en Centrum, Kloosterveen, Lariks en Pittelo, Marsdijk en Noorderpark en Peelo.
Een buurtteam bestaat uit medewerkers met verschillende functies en achtergronden, die als één team samenwerken.
Hierdoor kun je met verschillende vragen en initiatieven bij het team in jouw buurt terecht. We zijn altijd in de buurt. Je vindt ons bijvoorbeeld op straat, in de MFA of op scholen in jouw wijk.
Ons contact is laagdrempelig en je bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan een luisterend oor, praktische tips, een training, advies of ondersteuning.

Hoe vaak heb je onze hulp nodig? Ook dat bepaal je zelf. Soms geeft één gesprek je al net dat duwtje in de juiste richting. Soms zijn meer gesprekken nodig om je weer op weg te helpen.
Heb je behoefte aan meer ondersteuning dan wij kunnen bieden? Dan brengen we jou in contact met een organisatie die je verder helpt.

 

Buurtteam Kloosterveen

Wij vinden het belangrijk dat inwoners ons makkelijk en snel kunnen bereiken. Daarom kun je telefonisch of per mail een afspraak met ons maken op een moment dat het jou past.
Of loop bij ons binnen voor het maken van een afspraak.
Daarnaast houden wij wekelijks inloopspreekuur in de wijk samen met politie, de wijk BOA en wijkbeheerder gemeente Assen.
Het spreekuur is vrij te bezoeken. Hier hoef je dus geen afspraak voor te maken.
[rondom COVID19 is het handig om eerst telefonisch of via mail contact te zoeken]

 

Openingstijden
Maandag
09:00
tot
17:00
Dinsdag
09:00
tot
17:00
Woensdag
09:00
tot
17:00
Donderdag
09:00
tot
17:00
Vrijdag
09:00
tot
17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

foto impressie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram